Svinemørbrad i ovn

Description

med lækker krydret marinade med soya, sennep, ketchup, hvidløg og farin

Summary

Yield
pers.
Prep time1 hour
Ingredienser

Ingredients

1stksvinemørbrad (afpudset)
  Marinade
1⁄2dlsoyasauce
1⁄2dlmajsolie
2spskdijonsennep
2spsktomatketchup
1spskfarin (el. honning)
1clvhvidløg
  salt
 gpeber

Instructions

Dagen før: Rør marinaden sammen, smag den til og læg den sammen med mørbraden i en plastikpose, således at marinaden bliver fordelt over hele mørbraden. Læg svinemørbraden i køleskabet natten over, eller i mindst 3 timer før brug. Tag svinemørbraden ud af posen og læg den i en bradepande. Steg kødet i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 40 min. Du kan pensle med marinaden fra posen undervejs, hvis du synes. Lad kødet trække i staniol i 5-10 min, og skær det så ud i 1 cm tykke skiver og server.

Notes

Sammen med svinemørbraden kan du servere kartofler af alle slags, ris og salat. En god sauce at bruge til kunne være en kold kryddersauce lavet af fedtfattig creme fraiche med masser af hakkede krydderurter.


0
Your rating: None

view counter
view counter