Paella med skaldyr

Description

Spansk risret med fisk

Summary

Yield
pers.
Prep time1 hour
Ingredienser

Ingredients

2stkløg
5clvhvidløg
2stkchili
2stkpeberfrugter
600gskaldyr (frossen mix)
4dlris
2dsflåede tomater
2tskpaprika (el. karry)
3dlhvidvin (el. vand)
5dlbouillon
  salt, peber
  persille
  olivenolie

Instructions

Løg og hvidløg hakkes og svitses sammen med hakkede chili og peberfrugter på panden. Grøntsagerne tages opad panden. Skaldyrsmix svitses sammen med hakket hvidløg og persille i et par minutter. Skaldyrene tages op ad panden. Risene svitses i lidt olie, til de skinner. Grøntsagerne tilsættes sammen med flåede tomater, paprika el. karry, og der røres godt rundt. Vin og bouillon tilsættes og retten koger i 5 min, før du skruer ned for varmen og lader det hele simre i et kvarters tid. Til sidst tilsættes skaldyr og du smager til med salt og peber, inden du hælder retten op i et ildfast fad og sætter det i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min. Indtil den sidste væske er forsvundet.

Notes

Server med citron og persille og rigtig godt brød.


0
Your rating: None

view counter
view counter