Knækbrød

Description

Hjemmebagte knækbrød med græskarkerner, sesamfrø, solsikkekerner og hørfrø

Summary

Yield
pladefuld
Prep time30 minutes
Ingredienser

Ingredients

1dlgræskarkerner
1dlsesamfrø
1dlhavregryn
1dlsolsikkekerner
1dlhørfrø
3 1⁄2dlspeltmel (el. rugmel)
2dlvand
1 1⁄4dlolie (oliven eller nødde)
1tskbagepulver
2 1⁄2tskhavsalt

Instructions

Kom kerner og frø i en skål sammen med mel, vand, olie, bagepulver og salt.

Bland det hele med en håndmixer til dejen er jævn.

Del dejen i to stykker og rul dem ud på en bageplade. Rul hver klump dej med en kagerulle mellem to stykker bagepapir.

Skær dejen i stykker med et pizzahjul.

Bag knækbrødene i 15 miin. ved 200 grader.

Efter afkøling opbevares i en kagedåse.


0
Your rating: None

view counter
view counter