Karbonader/krebinetter

Description

Karbonader eller krebinetter - det smager i hvert fald godt.

Summary

Yield
pers.
Prep time30 minutes
Ingredienser

Ingredients

500gsvinekød (hakket)
2stkmel (el rasp)
40gsmør
50gkartofler (kogt)
2spskvand

Instructions

Hvis ikke du har en kogt kartoffel fra dagen før, skrælles 1-2 kartofler og sættes over at koge. Når kartoflerne er kogt, moses de og kommes i kødet sammen med 2 spsk vand. Man kan lave karbonader uden kartofler og vand, men ved at tilsætte kartofler og vand bliver karbonaderne mere saftige. Kødet deles i fire portioner og hver portion formes som en flad bolle. Hak karbonaden let på overfladen med en kniv. Herefter vendes karbonaden i mel/rasp, der er krydret med salt og peber. Lad smørret bruse af og blive gyldent og kom karbonaderne på panden. Steg karbonaderne ved god varme 3-4 min. på hver side.

Notes

Til karbonader serveres traditionelt smeltet smør, kogte kartofler og salat.


0
Your rating: None

view counter
view counter