Gulerodskage med glasur

Description

Super lækker kage

Summary

Yield
pers.
Prep time1 1⁄2 hours
Ingredienser

Ingredients

375gsukker
3dlmajsolie
4stkæg
300ghvedemel
1spskkanel
1tsksalt
2tsknatron
350ggulerødder (fintrevne)
50gvalnødder (finthakkede)
  Glasur
125gflødeost (naturel)
50gsmør (blødt)
250gflormelis

Instructions

Sukker og olie piskes til en tyk masse, og æggene piskes i et ad gangen. Sigt mel, kanel, salt og natron og bland det i dejen. Gulerødder og valnødder vendes i. Dejen hældes i en smurt og raspet springform 22-24 cm i diameter. Bag kagen ved 175 grader i en time. Lad kagen afkøle. Ingredienserne til glasuren blandes og smørres på kagen. Pynt med valnøddekerner.


0
Your rating: None

view counter
view counter