Gulerodskage

Description

med hasselnødder

Summary

Yield
bradepande
Prep time1 1⁄2 hours
Ingredienser

Ingredients

600ggulerødder
250ghasselnøddekerner
4 æg
250gsukker
70ghvedemel
3tskbagepulver
200gchokolade (mørk)
1⁄2dlmælk
  nødder (hakkede)

Instructions

Skræl gulerødderne og blend dem.

Nødderne blendes også.

Æg og sukkes piskes til det er hvidt og skummende.

Mel og bagepulver sigtes sammen og vendes forsigtigt i æggeblandingen.

Gulerødder og nødder vendes i.

Fudt et stykke bagepapir og pres det ned i en bageform. Fordel dejen i formen.

Sæt kagen i en kold ovn og tænd på 175 grader. Efter 45 min er kagen færdigbagt.

Lad kagen køle af i formen.

Smelt chokolade og mælk sammen og smør det på den afkølede kage. Pynt med hakkede nødder.


0
Your rating: None

view counter
view counter