Durumboller med grahamsmel

Description

Lækre durumboller - gode til alt muligt

Summary

Yield
boller
Prep time3 hours
Ingredienser

Ingredients

7dlvand
1pkgær (økologisk)
1spskgroft salt
1spskolivenolie
350gdurummel
350ghvedemel
150ggrahamsmel

Instructions

Vandet hældes i en skål og gæren opløses heri. Tilsæt salt og olie.

Rør durummel i vandet, derefter hvedemel og så grahamsmel.

Dejen skal være som en tyk grød. Rør den grundigt igennem.

Sæt dejen til hævning i køleskabet et par timer med staniol over.

Tag to skeer og sæt ca. 24 'klatter' dej på en bageplade beklædt med bagepapir.

Sæt bollerne til efterhævning i ca 30 min.

Bag bollerne i ovnen ved 225 grader i 20-25 min.

 

Notes

Der kan kommes korn i bollerne, hvis man ønsker det.


0
Your rating: None

view counter
view counter