Chili con carne

Description

Krydret gryderet med oksekød fra Mexico

Summary

Yield
pers.
Prep time1 hour
Ingredienser

Ingredients

2stkløg
3clvhvidløg
2stkgulerødder
2stkbladselleri
1spskmajsolie
400ghakket oksekød
1tskspidskommen
1spskoregano
3stkchili (røde, friske)
1stkkanelstang
1dsflåede tomater
1dskidneybeans
2stkpeberfrugter
  rødvinseddike
  salt, peber

Instructions

Fintsnittede løg og hvidløg, hakkede gulerødder og bladselleri svitses i lidt olie. Tilsæt hakket oksekød og brun det godt. Tilsæt krydderier, finthakkede chili og kanelstang. Lad det svitse et øjeblik og tilsæt de flåede tomater. Lad retten simre under låg i 3/4 time. Til sidst tilsættes de afdryppede bønner og de grofthakkede peberfrugter, og retten varmes igennem et par minutter, inden den smages til med salt, peber og rødvinseddike.

Notes

Tilbehør til chili con carne: Nogle serverer ris til, men et godt stykke brød eller lune tortillas er også lækre muligheder.


0
Your rating: None

view counter
view counter