Blomkålssuppe med karry og kikærter

Description

Blendet suppe af blomkål og kikærter med masser af kraft og fylde

Summary

Yield
pers.
Prep time1 hour
Ingredienser

Ingredients

1dlkikærter
1 blomkålshoved
1lbouillon (kyllinge)
2spskcreme fraiche
1spskolivenolie
1tskkarry
  salt
  peber

Instructions

Kikærterne sættes i blød natten over. Kikærterne koges næste dag i 45 min.

Blomkålen deles i mindre stykker og koges i 1 liter vand. Blomkål og kikærter blendes sammen med blomkålsvandet. Konsistensen justeres med vandet.

Varm suppen igennem og skrue ned for varmen - tilsæt creme fraiche, olie, salt, peber og karry.

Lad suppen varme lidt endnu uden at komme i kog og server.

Notes

Tips og tilbehør

Server evt. suppen med et drys friskhakket persille og chili på toppen.


0
Your rating: None

view counter
view counter