Andesteg

Description

Stegt and til juleaften eller Mortens Aften

Summary

Yield
and
Prep time3 1⁄2 hours
Ingredienser

Ingredients

1 and (1,5-2 kg)
250gsvesker (u. sten)
1stkæble
1stkrødløg
  havsalt

Instructions

Anden renses med vand udvendig og indvendig. Dup den tør med køkkenrulle.

Klip evt. rumpen af.

Gnid anden med rigeligt med havsalt udvendig og indvendig.

Skræl æblet og skær det i både. Løget skæres ligeledes i både.

Fyld herefter anden med æblebåde, svesker og løg.

Læg anden med brystet opad i et ovnfast fad. 

Placer anden nederst i ovnen og tænd ovnen på 150 grader.

Anden skal stege i 3 timer - vend den hver time.

Tag anden ud og skrue oop for ovnen til 200 grader, mens du deler anden i 8 stykker.

Lad herefter anden få 15 min mere ved 200 grader.


0
Your rating: None

view counter
view counter